Kozan’da Yapılan Huzur Operasyonlarında Çok Miktarda Uyuşturucu Ele Geçirildi

Kozan'da gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu, silah ve aranan şahısların ele geçirildiği bildirildi. Polis, bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 1 kurusıkı tabanca, 239 fişek ve büyük miktarda uyuşturucu madde buldu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, son bir hafta boyunca gerçekleştirdiği operasyonlarla önemli bir başarı elde etti. Yapılan uygulamalarda, büyük miktarlarda uyuşturucu ve silah ile hapis cezasıyla aranan kişilere ulaşıldı.

Polis ekipleri, 11-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 1 adet kurusıkı tabanca ve 239 fişeği ele geçirdi. Ayrıca, 3 araç üzerinde modifiye işlemi yapıldı ve 10 motosiklet sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Operasyonlar sonucunda 9 araç ve 3 motosiklet trafikten men edilirken, toplamda 51.56 gram uyuşturucu madde ve 89 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 4 uyuşturucu satıcısı tutuklandı. Ayrıca, aranan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda hapis cezasıyla aranan 3 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet yetkilileri, operasyonların devam edeceğini ve halkın güvenliği için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

Kozan’da Yapılan Huzur Operasyonlarında Çok Miktarda Uyuşturucu Ele Geçirildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

KozanHaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!