Mustafa Atlı, Kozan Gençlik Festivalinde Gençlerle Buluştu ve Vizyonunu Paylaştı

Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Mustafa Atlı, Kozan'da düzenlenen Gençlik Festivali'nde gençlerle bir araya gelerek heyecan verici planlarını paylaştı. Atlı, gençlerle spor aktiviteleri gerçekleştirip sorunları dinledi ve geleceğe dair umut dolu mesajlarını iletti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Mustafa Atlı, Kozan’da düzenlenen Gençlik Festivali’nde gençlerle bir araya gelerek unutulmaz bir deneyim yaşadı. Atlı, festivalde gençlerle spor alanlarında çeşitli aktiviteler gerçekleştirip onların sesini dinledi, sorunlarına çözüm yolları aradı ve geleceğe dair heyecan verici planlarını paylaştı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “1. Geleneksel Gençlik Festivali’nde gençlerimizle buluştuk. Muhteşem enerjileriyle inanılmaz eğlenceli zamanlar geçirdik.” diyen Atlı, gençlerin desteğiyle her şeyin başarılabilir olduğuna inandığını vurguladı. “Sizlerin enerjisi ve desteğiyle birlikte daha nice maceralara ve başarılara yelken açacağız.” sözleriyle gençlere olan güvenini ifade etti.

Ayrıca, Aziz Sancar Gençlik Merkezi’nin Kozan’a çok yakışacağını belirten Atlı, gençliğin geleceğe yön vereceğine olan inancını ve gençlerle birlikte daha güçlü bir Kozan için çalışacaklarını vurguladı.

Mustafa Atlı’nın gençlerle buluşması ve paylaşımları, Kozan’da gençlik için umut vaat eden bir geleceğin habercisi olarak yankılandı.

Mustafa Atlı, Kozan Gençlik Festivalinde Gençlerle Buluştu ve Vizyonunu Paylaştı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

KozanHaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!