CHP Adayı Sudiye Gizem Aksoylu: “Anketlerde Öndeyiz”

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kozan Belediye Başkan Adayı Sudiye Gizem Aksoylu, Ramazan ayı ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ile şehitlerimizin anısına bir Mevlidi Şerif ve iftar programı düzenledi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kozan Belediye Başkan Adayı Sudiye Gizem Aksoylu, Yakamoz Müzikol’da mübarek Ramazan ayı ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ile şehitlerimizin anısına bir Mevlidi Şerif ve iftar programı düzenledi.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı ve Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Nurcan Eroğlu’nun selamlama konuşmasıyla devam etti.

Sudiye Gizem Aksoylu, programda yaptığı konuşmada, Çanakkale’de ve ülkemizin savunmasında canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle andı ve gazilere acil şifalar diledi. Aksoylu, iftar programına katılan yüzlerce hemşerisine teşekkür etti.

Yerel seçimlere az bir süre kaldığını belirten Aksoylu, çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini vurguladı. Kozanlı hemşirelerin gözündeki desteği ve ilgiyi memnuniyetle karşıladığını dile getirdi. Yapılan anketlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kozan’da önde olduğunu ancak çalışmalarına daha da güçlü bir şekilde devam ettiklerini belirtti. Aksoylu, 1 Nisan’dan itibaren Cumhuriyet Halk Partili Kozan Belediyesi ile birlikte Kozanlıların proje ve hizmetlerden doyacağını ifade etti.

Program sonunda, iftar programına katılan vatandaşlar, Sudiye Gizem Aksoylu ile hatıra fotoğrafı çekmek için sıraya girdiler.

CHP Adayı Sudiye Gizem Aksoylu: “Anketlerde Öndeyiz”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

KozanHaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!