Kozan’da “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” Programı Düzenlendi

Ramazanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin düzenlediği program, Kozan Sosyal Hizmetler Merkezi'nde gerçekleşti. İlçenin önde gelen isimleri ve vatandaşların katıldığı etkinlik, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma temasıyla gerçekleştirildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öncülüğünde düzenlenen “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” programı, Kozan Sosyal Hizmetler Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe, ilçenin önemli isimleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programa Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköyü, Kozan Belediye Başkan Vekili Faruk Sönmez, Kozan Emniyet Müdürü Fatih Alptekin, Kozan Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Nuh Anacık, MHP Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli, BBP Kozan İlçe Başkanı Tunahan Coşkun, BBP Kozan Belediye Başkan Adayı Gürdal Topal, Yeniden Refah Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Harun Abdullah Baysal, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kozan’da “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” Programı Düzenlendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

KozanHaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!