Gürdal Topal: “Akıl Oyunlarına Gelmeyin!”

Gürdal Topal, Kozan Belediye Meclisindeki son sönem hareketliliklerle ilgili açıklama yaptı. Parti değişikliği olmadığını, haberlerin manipülasyon olduğunu belirtti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi Kozan İlçe Başkanı Gürdal Topal, Belediye Meclisinde Parti değişimleriyle alakalı açıklama yaptı. Topal, görevlerinin başında olduğunu ve hiç bir partiye geçmediklerini söyledi.

Gürdal Topal’ın açıklamaları şöyle:

BBP LİSTELERİNDEN SEÇİLEN 5 MECLİS ÜYEMİZLE KOZANIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kozan’ımıza , Büyük Birlik Partimiz seçmenimize , Şehit Liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU’na bağlılığımız tamdır.

Son günlerde partimiz ve meclis üyelerimizle ilgili algı oyunları yapmayı planlayanlar boşa düşmüşlerdir.

Hiçbir partiye geçtiğimiz yok, BBP ile çıktığımız bu yolda sonuna kadar mücadelemize devam ediyoruz. Görüyoruz ki bazıları bizi bir yerlerde göstermek istiyorlar ama kendi kazdıkları kuyulara kendileri düşüyorlar.

Bizim partimiz BBP, Cumhur İttifakının bir parçası olmasına rağmen bizlere mevcut MHP yönetimi tarafından bir yakınlık ve işbirliği yaklaşımı görmediğimiz için ekibimizle yaptığımız istişare ile yapıcı muhalefet olmayı tercih ettik.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti uyumla çalışabileceğimizin bilinmesini isteriz; kısacası Biz BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ olaraktan ortak paydamız KOZAN a değer katmak için varız.

Gerektiğinde muhalefeliğimizi de yaparız, gerektiğinde de Mevcut Belediye Başkanına desteğimiz de KOZANımızın faydasına olan her kararda tam olacaktır.

Meclis üyemiz Mimar Burak ERŞİK, iş yoğunluğundan dolayı görevden çekilmek istendiğini bizlere söyledi, bizler de kabul ettik. Burak ERŞİK’in meclis üyeliğinden istifa etmesiyle BBP 6. sıra meclis üyesi adayımız olan Murat Mücahit YILDIRIM BBP meclis üyesi olmuştur.Hayırlı olsun.

Tüm Kozanlı hemşehrilerimiz şunu bilsin ki her türlü ayak oyunlarına ve manipülasyona rağmen partimizin meclis üyeleriyle beraber aldığımız oyların ağırlığını omzumuzda hissederek çalışacağız. “Her Şey Kozan İçin”

Kamuoyuna Saygı İle Duyurulur. Gürdal TOPAL

Gürdal Topal: “Akıl Oyunlarına Gelmeyin!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

KozanHaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!