Kocaispir’den Adanalılara Söz: “Bir Ayağım Adana, Bir Ayağım Ankara’da Olacak”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, göreve geldiğinde Ankara'da Adana'nın ofisini açacaklarını ve Adana'ya daha fazla kamusal hizmet getireceklerini belirtti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Cumhur İttifakı ve AK Parti çatısı altında Adana’ya seslendi. Kocaispir, “Göreve geldiğimde bir ayağım Ankara bir ayağım Adana’da olacak. Ankara’ya Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ofisini açacağız, kamu yatırımlarını Adana’mızla buluşturacağız” dedi.

Seçim kampanyasına hız kesmeden devam eden Kocaispir, hafta sonu Seyhan, Sarıçam, Yüreğir ve Ceyhan’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

“Adana’da Çok İşimiz Var”

Adana’nın çehresini değiştirecek hizmetler için çalışacaklarını vurgulayan Kocaispir, “Hükümetin ve kurumların imkanlarını şehrimizle buluşturmak istiyoruz. Ankara’da Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bir çalışma ofisi olacak. Adana’ya daha fazla kamusal hizmet gelmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“5 Yıl Sonra Biz Değil, Hizmetlerimiz Konuşacak”

Ulaşımın birinci gündemleri olduğunu belirten Kocaispir, metronun uzatılacağını ve şehri raylı sistemle buluşturacaklarını söyledi. Seyhan Baraj Gölü’nün şehrin önemli bir potansiyeli olduğunu dile getiren Kocaispir, şehrin çehresini değiştirecek projeleri hayata geçireceklerini ve hizmetlerinin konuşulacağını belirtti.

Kocaispir’den Adanalılara Söz: “Bir Ayağım Adana, Bir Ayağım Ankara’da Olacak”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

KozanHaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!