Muhtar ve Oğlunun Tehditleriyle Sarsılan Kadın Girişimci: ‘İşime Devam Edeceğim’

Adana'nın Kozan ilçesinde sucuk ekmek dükkanı açan Hilal D., muhtar Ahmet A. ve oğlu Tapık Eren A. tarafından tehdit edildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Kozan ilçesinde sucuk ekmek dükkanı açan Hilal D., işyerini açtıktan sonra muhtar Ahmet A. ve oğlu Tapık Eren A.’nın tehditleriyle karşı karşıya kaldı. İddiaya göre, başka bir yerde sucuk ekmek dükkanı işleten Tapık Eren A. ve babası Ahmet A., Hilal D.’nin işyerinin açılmasından rahatsız oldu.

Tehditler sosyal medyada canlı yayınla geldi. Tapık Eren A., genç kadını sosyal medyadan tehdit ederken, muhtar Ahmet A. ise iş yerine giderek silahla Hilal D.’yi tehdit etti.

Olaylar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kadın girişimci Hilal D. ise hem muhtar Ahmet A.’dan hem de oğlu Tapık Eren A.’dan şikayetçi oldu.

Muhtar Ahmet A. gözaltına alınırken, oğlu Tapık Eren A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hilal D. ise yaşadığı olaylara rağmen işine devam edeceğini ve hakkını hukuki yollarla arayacağını belirtti. Ayrıca sosyal medya hesabından, Tapık Eren A.’nın kendisine iş yerini kapatması için baskı yaptığını ve tehdit ettiğini ifade etti.

Muhtar ve Oğlunun Tehditleriyle Sarsılan Kadın Girişimci: ‘İşime Devam Edeceğim’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

KozanHaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!