Vali Köşger ve Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar Köseli'de İncelemelerde Bulundu

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan’ın Köseli Mahallesi'nde büyük oranda kontrol altına alınan orman yangının verdiği tahribatı yerinde inceledi.

Vali Köşger ve Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar Köseli'de İncelemelerde Bulundu

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan’ın Köseli Mahallesi'nde büyük oranda kontrol altına alınan orman yangının verdiği tahribatı yerinde inceledi. Sabah saatlerinde başlayan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın, yoğun çalışmalar sonucu büyük ölçüde kontrol altına alındı.

Yangın alanında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, çalışmalarda görev alan ekiplere teşekkür etti ve şunları söyledi:

"Kozan’ın Köseli Mahallesi’nde sabaha karşı başlayan ve rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen orman yangınında çalışmaları incelemek üzere Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger ile birlikte Kozan’dayız. Büyük bir bölümü kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarda kahramanca görev yapan kardeşlerimize teşekkür ediyor, yangından etkilenen tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Yangının etkilerini en aza indirmek için yürütülen soğutma çalışmalarının hız kesmeden devam edeceği belirtildi. Vali Köşger ve Başkan Karalar, yangının tamamen söndürülmesinin ardından hasar tespit ve rehabilitasyon çalışmalarının da hızla başlatılacağını kaydetti.