Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal AKP'ye Geçti

2005 yılından bu yana belediyecilik görevini siyasi ayrım yapmadan en iyi şekilde yerine getirdiğini belirtti. Bu süreçte elde ettiği tecrübelerle halkın güvenini kazandığını ifade eden DAL, bundan sonra Adalet ve Kalkınma Partisi üyesi olarak hizmetlerine devam edeceğini duyurdu.

Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal AKP'ye Geçti

Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut DAL, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde gösterilen teveccühe sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla teşekkür etti. DAL, 2005 yılından bu yana belediyecilik görevini siyasi ayrım yapmadan en iyi şekilde yerine getirdiğini belirtti. Bu süreçte elde ettiği tecrübelerle halkın güvenini kazandığını ifade eden DAL, bundan sonra Adalet ve Kalkınma Partisi üyesi olarak hizmetlerine devam edeceğini duyurdu.

Aldığı bu kararın ilçesi için zorunlu olduğunu belirten DAL, bazı vatandaşların bu kararı destekleyebileceğini, bazılarının ise eleştirebileceğini söyledi. Ancak bu adımın Saimbeyli'ye daha güçlü hizmetler sunma amacı taşıdığını vurguladı. DAL, "Devletimizin ve hükümetimizin gücünü her alanda hissettireceğiz," diyerek, Saimbeyli'yi Adana'nın parlayan kuzey yıldızı yapma hedefiyle yola devam edeceklerini ifade etti.

Mesajını "Durmak yok, yola devam" sözleriyle tamamlayan Mahmut DAL, Saimbeyli halkına duyduğu minnettarlığı dile getirerek, "Emin olunuz ki kazanan Saimbeyli'miz olacak," dedi. Bu açıklamasıyla DAL, ilçeye yönelik hizmetlerde kararlılığını bir kez daha vurgulamış oldu.