Kutlu Parti Genel Merkez Binası Açılışı Yapıldı

Ankara'da düzenlenen törenle açılan Kutlu Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yusuf Halaçoğlu, partisinin seçimlere tek başına gireceğini ve iktidar olmayı hedeflediklerini açıkladı.

Kutlu Parti Genel Merkez Binası Açılışı Yapıldı

Kutlu Parti, Ankara'nın Çankaya ilçesi Öveçler Mahallesi'nde yer alan genel merkez binasının açılışını coşkulu bir törenle gerçekleştirdi. Törene partililer ve davetliler katıldı. Açılışta konuşma yapan Kutlu Parti Genel Başkanı Yusuf Halaçoğlu, partisinin hedefleri ve ilkeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“İttifak Yapmayacağız, Tek Başımıza İktidar Olacağız”

Konuşmasında hiçbir siyasi parti ile ittifak yapmayacaklarını vurgulayan Halaçoğlu, Kutlu Parti'nin Türkiye siyasetinde bağımsız bir duruş sergileyeceğini belirtti. “Kutlu Parti olarak tek başımıza seçime gireceğiz ve iktidar olacağız,” diyen Halaçoğlu, partisinin yol haritasını net bir şekilde çizdi. Seçimlerde yüzde 7 barajını aşmanın ötesine geçerek, iktidarı hedeflediklerini vurgulayan Halaçoğlu, şöyle konuştu:

“Biz, yüzde 7 oy barajı hedefiyle yola çıkmadık. Kutlu Parti, sözünde duran, her konuda dik duran ve doğruları savunan bir parti olacaktır. Biz, dini siyasete alet edenlerle asla birlikte olmayacağız. Mustafa Kemal Atatürk gibi sadece vatanseverlikle hareket edeceğiz.”

“Projelerimiz Hazır”

Yusuf Halaçoğlu, partilerinin eğitimden hukuka, ekonomiden dış politikaya kadar her alanda hazırlıklı olduğunu belirterek, iktidara geldiklerinde uygulayacakları projelerin hazır olduğunu söyledi. “Eğitimden hukuka, ekonomiden dış politikaya her konuda projelerimiz hazır. Biz, tek başımıza iktidar olacağız,” şeklinde konuştu.

Halaçoğlu'nun Vizyonu

Kozanlı bir siyasetçi olan Yusuf Halaçoğlu, Atatürk’ün vatanseverlik ilkesine vurgu yaparak, siyaseti bu temeller üzerine kurduklarını ifade etti. Halaçoğlu, Kutlu Parti'nin doğruları savunan bir parti olacağını ve Türkiye'nin geleceği için büyük hedefler koyduklarını belirtti.

Kutlu Parti Genel Merkezi'nin açılışı, partililer arasında büyük bir coşkuya sahne oldu. Parti, önümüzdeki seçimlerde bağımsız bir güç olarak sahneye çıkmayı planlıyor.