Kozan'da "Yöresel Gıda Ürünleri Yapımı" kursu açılıyor

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ve Dünya Bankası'nın koordinasyonu ile yürütülen “Yöresel Ürünler Üretim, Paketleme ve Dijital Tanıtım Atölyeleri” projesi kapsamında Kozan'da yeni bir eğitim fırsatı sunuluyor.

Kozan'da "Yöresel Gıda Ürünleri Yapımı" kursu açılıyor

Kozan Belediyesi ve SEECO Projesi İş Birliğiyle

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen SEECO Projesi çerçevesinde, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ve Dünya Bankası'nın koordinasyonu ile yürütülen “Yöresel Ürünler Üretim, Paketleme ve Dijital Tanıtım Atölyeleri” projesi kapsamında Kozan'da yeni bir eğitim fırsatı sunuluyor.

Kurs Bilgileri Kozan Şehit Önder Ertaş Mesleki Eğitim Merkezi'nde, Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün katkılarıyla “Yöresel Gıda Ürünleri Yapımı” kursu açılacaktır. Yöresel lezzetlerin yapımına dair bilgi edinmek ve becerilerini geliştirmek isteyenler için düzenlenen kurs, üretim süreçlerinden paketlemeye kadar birçok alanda eğitim sağlayacak.

Başvuru Tarihi Kursa katılmak isteyenlerin, 21 Ekim 2024 Pazartesi gününe kadar başvurularını Kozan Belediyesi Ebulfez Elçibey Sosyal Yaşam Merkezi'ne yapmaları gerekmektedir.

Detaylı bilgi ve başvuru için Kozan Belediyesi ile iletişime geçebilirsiniz.