Kozan’da Otomobilin Motosiklete Çarptığı Kazada 1 Kişi Yaralandı

Kozan'da gece saatlerinde meydana gelen kazada, otomobilin çarptığı tescilsiz motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaya geçidinde yaşanan çarpışma sonucu yaralanan Uğur Düzgün, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kozan’da Otomobilin Motosiklete Çarptığı Kazada 1 Kişi Yaralandı

Kozan'da çevre yolu üzerinde gece saat 23.00 sularında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada, tescilsiz bir motosiklet ile otomobil çarpıştı.

İddiaya göre, yaya geçidinden geçmeye çalışan Uğur Düzgün (33) yönetimindeki motosiklete, hastane istikametinden sanayi yönüne seyreden Berkay Karaokay'ın kullandığı 01 BZE 04 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet devrildi ve sürücü Uğur Düzgün yaralandı.

Kazayı görenler durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Yaralı sürücünün durumu hakkında henüz ayrıntılı bilgi paylaşılmadı.

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı ve olayın oluş şeklini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.