Kozan'da 1 Kişi Evinde Ölü Bulundu

Kozan'da sabah saatlerinde şüpheli bir ölüm vakası meydana geldi. Mahmutlu Mahallesi Kadirli Caddesi üzerinde, canlı hayvan pazarı yakınlarında yaşayan 47 yaşındaki Naim Ören, evinde ölü olarak bulundu.

Kozan'da 1 Kişi Evinde Ölü Bulundu

Kozan'da sabah saatlerinde şüpheli bir ölüm vakası meydana geldi. Mahmutlu Mahallesi Kadirli Caddesi üzerinde, canlı hayvan pazarı yakınlarında yaşayan 47 yaşındaki Naim Ören, evinde ölü olarak bulundu. Evli ve bir çocuk babası olan Ören’den haber alamayan yakınları, sabah saatlerinde endişelenerek evine gittiklerinde onu hareketsiz halde buldu.

Durumun fark edilmesi üzerine hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık görevlileri, Naim Ören’in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Bunun üzerine polis ekipleri de olay yerine gelerek inceleme başlattı.

Ören'in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla savcılık talimatıyla cenazesi adli tıp kurumuna sevk edildi. Naim Ören’in geçimini atık malzeme toplayarak sağladığı ve evinde çok sayıda atık ürün bulunduğu öğrenildi.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Ören’in ölüm nedeni yapılacak adli tıp incelemesinin ardından netlik kazanacak. Kozan halkı, olayın aydınlatılması için yetkililerden gelecek açıklamaları bekliyor.