Kozan TÜGVA'nın Yeni Başkanı Ramazan Taş Oldu

Kozan TÜGVA İlçe Temsilciliği'nde yaklaşık 5 yıl süreyle görev yapan Özgür Çoban, yerel seçimler sonrası Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı. Çoban'ın yerine bu önemli görevi Eğitim Koordinatörü Ramazan Taş devraldı.

Kozan TÜGVA'nın Yeni Başkanı Ramazan Taş Oldu

Çoban, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “5 yıl boyunca şanla, şerefle yürüttüğüm Türkiye Gençlik Vakfı Kozan İlçe Temsilciliği görevimi yine teşkilatımızın değerli üyesi olan yürütme kurulumuzdan Eğitim Koordinatörümüz olan Ramazan başkana büyük bir güvenle bırakıyorum.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Çoban, görev süresince kendisine ve teşkilata destek veren herkese teşekkür ettiğini belirtti ve Kozan TÜGVA Gençliği’nin her zaman bir parçası olmanın kendisi için bir şeref olduğunu vurguladı.

Ramazan Taş’ın yeni göreviyle ilgili olarak yapacağı planlar ve TÜGVA’nın Kozan’daki faaliyetlerine nasıl bir yön vereceği merak konusu. Çoban’ın bıraktığı mirası devralan Taş’ın, gençlik vakfının faaliyetlerini nasıl ilerleteceği ve yeni projeleri ne olacağına dair beklentiler şimdiden yükselmeye başladı.