Kozan Kent Konseyi Başkanlığına Diş Hekimi Mehmet Can Karaoğlan Seçildi

Adana'nın Kozan ilçesinde yapılan kent konseyi seçimlerinde Diş Hekimi Mehmet Can Karaoğlan, Kozan Kent Konseyi Başkanı olarak seçildi. Karaoğlan, şehirdeki kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak Kozan'ı daha yaşanabilir bir yer haline getirme sözü verdi. Yeni yürütme kurulu da belirlendi.

Kozan Kent Konseyi Başkanlığına Diş Hekimi Mehmet Can Karaoğlan Seçildi

Adana'nın Kozan ilçesinde gerçekleştirilen kent konseyi başkanlığı ve yürütme kurulu seçimleri, büyük bir heyecanla sonuçlandı. Tek liste ile gidilen seçimde, Diş Hekimi Mehmet Can Karaoğlan, Kozan Kent Konseyi'nin yeni başkanı olarak seçildi. Karaoğlan, seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada, Kozan'ın daha yaşanabilir bir şehir olması için tüm gücüyle çalışacağı sözünü verdi.

Yeni Başkanın Vizyonu

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından konuşan Karaoğlan, kendisine gösterilen güven için teşekkür ederek, Kozan'ın daha yaşanabilir bir yer olması adına elinden gelen her şeyi yapacağını belirtti. "Kozan içindeki tüm kurum, kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşları (STK’lar) ile Kozan’ı güzelleştirmek için yapılabilecek her şey için var gücümüzle çalışacağız," diyen Karaoğlan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yeni Yürütme Kurulu Belirlendi

Kent konseyi seçimlerinde yalnızca başkan değil, aynı zamanda yeni yürütme kurulu da belirlendi. İşte Kozan Kent Konseyi'nin yeni yürütme kurulu üyeleri:

  1. Tevfik Yüceli
  2. Türker Yaşar
  3. Fahriye Bihter Zaimoğlu Onat
  4. Erdi Ünüvar
  5. Utku Has
  6. Talip Dağlı
  7. Erdal Bozkurt
  8. Kadir Kürşat Ocak
  9. Erdem Söğüt
  10. Bahar Ocak
  11. Ersan Bozkurt
  12. M. Feyzi Sezen
  13. Ayhan Yıldırım
  14. Güldane Durur
  15. Murat Akdoğan
  16. Hasan Tahsin Gürbüz
  17. Yalçın Kara
  18. Nezih Karavelioğlu

Geleceğe Dair Umutlar

Kozan Kent Konseyi'nin yeni yönetimi, şehirdeki tüm paydaşlarla iş birliği yaparak Kozan'ın kalkınması ve güzelleşmesi için çalışmayı hedefliyor. Başkan Karaoğlan ve yeni yürütme kurulu, Kozan'ın gelişimi için çeşitli projeler üzerinde yoğunlaşacaklarını ve şehirdeki sosyal, kültürel ve ekonomik hayatı canlandırmak için adımlar atacaklarını ifade ettiler.