Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü Cıllı Yangın İlk Müdahale Ekibini Ziyaret Etti

Kozan'da yangın sezonunun başlamasıyla birlikte, Cıllı Yangın İlk Müdahale Ekibi önemli ziyaretçiler ağırladı. Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat, İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık ve İlçe Emniyet Müdürü Fatih Alptekin yangın ekibini ziyaret etti.

Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü Cıllı Yangın İlk Müdahale Ekibini Ziyaret Etti

Ziyaret sırasında yetkililer, yangın sezonunda dikkatli olunması ve kurumlar arası koordinasyonun etkin şekilde sağlanması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, kazasız ve sorunsuz bir yangın sezonu geçirilmesi temennisinde bulundular.

Kaymakam Arslanköylü, yangınla mücadelede başarılı çalışmalar yürüten İşletme Müdürü Onur Leylek ve ekibine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Arslanköylü, “Orman yangınlarıyla mücadelede gösterdiğiniz özverili çalışmalar için teşekkür ederim. Koordinasyon ve dikkatle bu sezonu da kazasız belasız geçireceğimize inanıyorum,” dedi.

Ziyaret, yangın sezonuna hazırlıkların gözden geçirilmesi ve farkındalığın artırılması açısından büyük önem taşıdı. Cıllı Yangın İlk Müdahale Ekibi, yangın sezonuna yönelik alınan önlemler ve hazırlıklarla ilgili bilgi verirken, yangınla mücadelede işbirliği ve koordinasyonun önemini bir kez daha vurguladı. Bu ziyaret, yangınlarla mücadelede moral ve motivasyonu artırırken, olası yangınlar karşısında etkin müdahale için hazırlıkların tam olduğunu gösterdi.