Kanalizasyon Kokusu Mahalle Sakinlerini İsyan Ettirdi

Karacaoğlan Mahallesi'nde, 11083 Sokak'ta yaşayan vatandaşlar, kanalizasyondan yükselen kötü kokulara karşı çözümü kendileri buldu. Mahalle sakinleri, dayanılmaz hale gelen kokuları engellemek için bir rögar kapağını baza ile kapatarak geçici bir çözüm üretmeye çalıştı.

Kanalizasyon Kokusu Mahalle Sakinlerini İsyan Ettirdi

Karacaoğlan Mahallesi'nde, 11083 Sokak'ta yaşayan vatandaşlar, kanalizasyondan yükselen kötü kokulara karşı çözümü kendileri buldu. Mahalle sakinleri, dayanılmaz hale gelen kokuları engellemek için bir rögar kapağını baza ile kapatarak geçici bir çözüm üretmeye çalıştı. Sorunun uzun süredir devam ettiğini belirten mahalle halkı, daha önce şehrin farklı mahallelerinde de benzer şikayetlerin dile getirildiğini söyledi.

Vatandaşlar, Kozan’daki altyapı ve kanalizasyon sorunlarının bir an önce çözülmesi gerektiğini vurgulayarak, yetkililere tekrar seslendi. "Artık rahat bir nefes almak istiyoruz" diyen mahalle sakinleri, bu sorunun kalıcı olarak çözüme kavuşturulmasını talep ediyor.

Şikayetlerini daha önce de yetkililere ilettiklerini ifade eden vatandaşlar, çözüm beklemeye devam ettiklerini belirttiler.