Cömert Özen Kararını Savundu: "Feke'nin Menfaati İçin!"

Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisinden Feke Belediye Başkanı seçilen Cömert Özen bugün Ak Parti saflarına katıldı. Özen kararını Feke'nin menfaati için verdiğini belirtti.

Cömert Özen Kararını Savundu: "Feke'nin Menfaati İçin!"

Yerel Seçimlerde Yeniden Refah Partisinden aday olup kazanan Feke Belediye Başkanı Cömert Özen bugün Ak Parti saflarına katıldı. Özen sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile kararını açıkladı.

Özen verdiği kararın zor bir karar olduğunu ve Feke'nin menfaati için bu kararı verdiğini söyledi.

Cömert Özen'in yaptığı açıklamanın tam metni ise şu şekilde:

KAMUOYUNA DUYURU!

Sevgili hemşehrilerim, geçtiğimiz yerel seçimlerde şahsımı Feke Belediye Başkanı seçen Farsaklar’a şükranlarımı sunarım. Kendimi ve ekibimi bu memleketin evlatlarına fedai bilip asla şahsi düşüncelere kapılmadım. Davam her zaman Feke olmuştur. Şahsımı ve ekibimin ismini riske alarak sizlerin iyiliği ve hizmet kalitesi uğruna bazı radikal kararlar vermiş bulunmaktayız.

Bu kararları en ücra köyden şehrin tam merkezinde yaşayan hemşehrilerimizin refah seviyesini hesap ederek verdik. Yıllardır unutulan ve her seçimde kararını açık ara farkla belirten hemşehrimizin hakkını almak için verdik. Bizler ne olursa olsun davamız Feke dedik!

Daha önce kuruluşunun ilk yıllarından beri bulunduğum Ak Parti Teşkilatının ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibinin bünyesine 23. yıl dönümünde katılmış bulunmaktayım. Feke için geleceğe emin adımlarla ilerlemek ve yaşam endeksini artırmak adına önemli bir karardır.

Yol arkadaşlarımın fikirleri doğrultusunda alınmış olan kararda onların hakkı çoktur, onları asla yarı yolda bırakmayacağım. Oy verip bizleri göreve getiren hemşehrimizin hakları benim sorumluluğumdur. Hakkınızı sonuna kadar savunacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Verdiğimiz bu zor karar vatandaşlarımızın menfaati için olup verilmesi zor bir karardı. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.