Ceyhan Yolunda Meyve Yüklü Kamyon Devrildi: Sürücü Hafif Yaralandı

Kozan Ceyhan yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, meyve yüklü bir kamyonun devrilmesi sonucu sürücü hafif yaralanırken, kamyondaki meyveler yola saçıldı. Kaza anı, arkadan gelen bir otomobilin sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Ceyhan Yolunda Meyve Yüklü Kamyon Devrildi: Sürücü Hafif Yaralandı

Kozan, Ceyhan karayolunun Avcılar mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, meyve yüklü bir kamyon devrildi. Edinilen bilgilere göre, plakası ve sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen kamyon, yolun yarısının kaygan olması sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yatarak yola devrildi. Kaza anında kamyonda yüklü olan meyveler yola saçıldı. Şans eseri, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan kamyon sürücüsüne çevredeki araç sürücüleri hemen müdahale etti. Olay yerine sağlık görevlileri ve güvenlik güçleri çağrıldı. Kaza anı, kamyonun arkasından gelen bir otomobilin sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kamyonun, yolun kayganlığı nedeniyle kontrolünü kaybedip yan yatarak devrildiği anlar net bir şekilde görülüyor. Yola savrulan meyveler ise çevredeki sürücüler tarafından toplanmaya çalışıldı.

Kazanın ardından yapılan incelemelerde, devrilen kamyonun Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden meyve yüklediği ve Ceyhan istikametine doğru seyir halinde olduğu öğrenildi. Kazadan sonra yolun bir kısmı trafiğe kapatılırken, ekipler yola dökülen meyveleri ve kamyonu kaldırma çalışmalarına başladı. Yolun temizlenmesi ve güvenli hale getirilmesinin ardından trafik yeniden normale döndü.