Adana'da İl Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Adana’da, 6 Şubat depremleri sonrası yürütülen çalışmaların değerlendirildiği İl Koordinasyon Toplantısı, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve Vali Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında yapıldı.

Adana'da İl Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Adana’da, 6 Şubat depremleri sonrası yürütülen çalışmaların değerlendirildiği İl Koordinasyon Toplantısı, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve Vali Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında yapıldı. Valilik toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte, devletin aldığı önemli tedbirler ve ilerleme kaydedilen çalışmalar ele alındı.

Devletin Tedbirleri Vurgulandı

Vali Köşger, konuşmasında, depremler sonrasında devletin hızlı ve etkin müdahaleler yaptığını belirterek, "Tüm kurumlarımız iş birliği içinde çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan işleri gözden geçirerek, koordinasyon gereken konularda Bakan Yardımcımızın talimatlarıyla ilerlemeye devam edeceğiz." dedi.

9 Bin Yeni Konut Yapılacak

Bakan Yardımcısı Karaloğlu ise Adana’da 688 vatandaşın hayatını kaybettiğini anımsatarak, kentte 9 bin yeni konut yapılacağını belirtti. Karaloğlu, "Adana’da şu ana kadar 2 bin 316 kura çekildi, bu evlerden bin 435’inin anahtarı hazır" ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından, afet konutları ve TOKİ projeleri ziyaret edilerek vatandaşlarla bir araya gelindi.