Kozan Belediyesi Ebru Kursu Kayıtları Başladı

Kozan Belediyesi tarafından düzenlenen Ebru kursunun kayıtları başladı. Geleneksel Türk sanatlarından biri olan Ebru, su yüzeyine yapılan desenlerin kağıda aktarılmasıyla oluşturulan bir sanat dalıdır...

Kozan Belediyesi Ebru Kursu Kayıtları Başladı

Kozan Belediyesi tarafından düzenlenen Ebru kursunun kayıtları başladı. Geleneksel Türk sanatlarından biri olan Ebru, su yüzeyine yapılan desenlerin kağıda aktarılmasıyla oluşturulan bir sanat dalıdır ve bu kurs, katılımcılara hem sanatsal bir beceri kazandırmayı hem de kültürel mirası yaşatmayı amaçlamaktadır.

Ebru kursu, alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek olup, başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar her düzeyde katılımcıya açıktır. Kurs süresince katılımcılar, Ebru sanatının tarihçesi, kullanılan malzemeler, teknikler ve desen oluşturma yöntemleri hakkında bilgi edinecekler. Ayrıca, uygulamalı atölye çalışmaları sayesinde katılımcılar kendi eserlerini yaratma fırsatını bulacaklar.

Sanata ve kültüre ilgi duyan tüm vatandaşlarımızı bu eşsiz deneyimi yaşamaya davet ediyoruz. Kurslar, haftalık oturumlar şeklinde planlanmış olup, her katılımcının bireysel olarak kendini geliştirmesi için uygun bir ortam sağlanacaktır.

Bilgi ve Kayıt İçin:
Ebulfez Elçibey Sosyal Tesisleri
Telefon: 0549 839 44 25

Ebru sanatına gönül veren herkesi kurslarımıza bekliyoruz!