Kozan’da Alkollü Sürücünün Kıymetli Eşyası Alkol Şişesi Çıktı

Kozan’da polisten kaçan alkollü sürücü, yakalandıktan sonra ‘Araçta kıymetli eşyam var’ diyerek araçtan alkol şişesini aldı.

polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonucunda yakalanan sürücünün, aracında bulunan eşyalarla ilgili yaptığı açıklama polis ekiplerini şaşkınlığa uğrattı.

Gece saatlerinde devriye görevini sürdüren polis ekipleri, şehir merkezinde şüpheli hareketler sergileyen bir aracı durdurmak istedi. Ancak, sürücü polisin dur ihtarına uymayarak hızla kaçmaya başladı. Polis ile alkollü sürücü arasında kısa bir kovalamaca yaşandı. Ekipler, sürücüyü güvenli bir noktada durdurmayı başardı.

Yakalanan sürücü, polis ekiplerine araçta kıymetli bir eşyası olduğunu söyledi. Polislerin kontrol etmesine izin veren sürücü, aracın içine yönelerek bagajdan bir alkol şişesini çıkardı. Sürücünün bu hareketi karşısında şaşkınlık yaşayan polisler, gerekli işlemleri başlattı. Yapılan alkol kontrolünde sürücünün promil sınırının çok üzerinde alkollü olduğu tespit edildi.