Cumhur İttifakı Feke’de Seçim Müziği Çalmayacak

AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı, Feke ilçe merkezinde seçim müziklerinin çalınmaması kararı aldı. Bu karar, Feke halkının rahatı için alınmıştır.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Feke ilçesindeki seçim sürecinde, AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı, Feke ilçe merkezinde seçim müziklerinin çalınmaması kararı aldı.

Bu karar, Feke halkının daha fazla rahatsızlık yaşamaması amacıyla alınmıştır. AK Parti ve MHP ilçe başkanlarının talimatıyla, seçim müzikleri durdurulmuştur.

Cumhur İttifakı İlçe Seçim Kuruluna Dilekçe vererek aynı hassasiyetin diğer partiler tarafından da gösterilmesini istedi.

FEKE İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

31 Mart Yerel Seçimlerinin son günlerine yaklaşırken Cumhur İttifakı bileşenleri olarak vatandaşlarımızın rahatsızlık duymaması için hassasiyet gösterilmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Bu nedenle İlçe Başkanlarımız Mehmet Ali SARIOĞLAN ve Fikret ÇİLİNGİR’in görüşleri doğrultusunda ilçe merkezimizde seçim çalışmalarında faaliyet gösteren seçim minibüslerimizde çalan seçim müziklerinin 31 Mart Yerel Seçimleri son gününe kadar faaliyet göstermemesi bu nedenle seçim müziklerinin durdurulmasına karar verilmiştir. Göstermiş olduğumuz hassasiyeti diğer siyasi partilerinde göstermesini temenni eder, saygılarımızla bildiririz. 15/03/2024

Benzer bir kararın tüm ülkede alınmasını temenni ediyoruz.

Cumhur İttifakı Feke’de Seçim Müziği Çalmayacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

KozanHaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!